De Universelle To

Healing Art - helbredende og stress dæmpende kunst.

Art On Demand

Konceptet har en særlig opmærksomhed, som forbinder virksomhedens ledelse og personalet med kunst og det kreative potentiale, for at gøre en synlig forskel for både kunder, leverandører og kunstforeningen – således hjælper Art On Demand dig/jer i gang.

- konceptet beværter den traditionsbestemte menneskelige mangfoldighed. Kunsten er her, hvor kunstnere og erhvervslivet mødes sammen med det kreative potentiale – en udviklende balance mellem årstider, hvor vi hilser hinanden velkommen, som var det i det nye år. Kunsten og den nye kultur orienterer og fortæller om, hvad kunsten byder på, og hvilke muligheder erhvervslivet bemærker på de kreative alternativer, den altomfattende kultur og kunstens modernisme – således hjælper Art On Demand dig/jer i gang.

- konceptet gør din/jeres virksomheds brug af de kreative kunstnere og deres uendelige potentiale for at iværksætte en ny nuanceret og dyberegående mulighed for at få lov til at dele kunstnernes arbejde og deres værker i din/jeres/personalets hverdag, i jeres marktingsarbejde og virksomhedens identitet - på CSR indsatsen og HR professionen. Ved at benytte potentialet, giver det ikke blot bare en stressdæmpende effekt i lokalerne, men også en langt større positiv oplevelse med helbredende virkning, som i en ny kultur, der har samtaleemnet kunst og kultur, i udgangspunktet for en fornyet hverdagsuge, hvor personalet smiler gennem end ydre og indre motivation – således hjælper Art On Demand dig/jer i gang.

Konceptet er bygget op omkring III strukturer til fremstilling:

III udsmykningsopgaver,

II kunstformidling og

I kunstflow…

Inden du læser videre om stressdæmpende og helbredende kunst, skal vi fortælle dig om, hvordan de forskellige kunstnere arbejder med indgangen til kunstarten. Det er en kombination af ny viden fra såvel bio-psykologi, kvantefysisk, filosofi, positiv psykologi, naturvidenskab og dybde-psykologi med en holistisk tilgang til kunstens, menneskelige bibliotek og værker med arkitektfaglige værktøjer og redskaber - med positiv effekt på vores menneskelige energi.

Kunstnere benytter farver, lyset, billederne og et design, der har indvirkning på menneskers positive trivsel og vores naturlige heling. Forskellige forskere og videnskaben verden over har fundet frem til, at farver, malerier og stilarter kommunikerer holistisk på en måde, som påvirker den menneskelige energi. Du præsenteres derfor for en ny positiv psykologisk vinkel på æstetik. Kunsten har indtænkt harmoni og personlig skønhed, der igen stimulerer både vores trivsel og vores krop positivt. Stressdæmpende og helbredende kunst har en bevidsthed på at skabe en positiv atmosfære og et indre miljø, som du og dit personale vil få megen stor glæde af i hverdagen.