De Universelle To

Kreativ jobskabelse – langt mere bevidsthed, end på andre skoler...

Erfaringsbaseret e-learnings forløb i en tilknytning til en kreativ jobrådgiver.

Har du interesse i jobskabelse for dig selv og andre - har du interesse i at kommunikere med mennesker hele vejen rund – i en helhed – med en holistisk tilgang til mennesket, så er dette e-learnings forløb et rigtig godt sted at begynde for at udvide din viden og etablere jobskabelse i dit eget liv eller for at hjælpe andre.

De Universelle To - har over flere år, nu samlet al vores erfaring for jobskabelse og branchens teori, og det vil vi gerne dele med dig. Vi har flere hundred kurser om jobskabelse bag os.

* På forløbet vil du gennemgå flere forskellige emner i e-learnings-programmet, som inkluderer kreative jobskabelsemetoder og jobsøgningsredskaber for jobkandidater. Bl.a. emner, hvor du/I kommunikerer holistisk og samtalen anvendes som et redskab i et design af positiv psykologi: 

  • Introduktion til jobskabelse.
  • Gode råd til jobskabelsesprocessen.
  • Grundlaget for effektiv jobskabelse og stillingsanalyse.
  • Inspiration til CV’er, stillingsannoncer og ansøgninger.
  • Gennemgang - hvor finder jobkandidaten jobbene?
  • At skrive sin egen stillingsannonce, det professionelle jobinterview og jobsamtalen for jobkandidater.
  • At jobkandidaten skal skrive sin ansøgning og lære om formålet med telefonsamtalen.
  • Hvordan jobkandidaten skaber sit eget netværk, og via den vej finder og skaber jobbet.
  • Ansættelseskontrakt og hvad jobkandidaten skal være opmærksomhed på.
  • + gode kreative råd og vejledning.

Således er du i gang med jobskabelse og fortælle din erhvervshistorie, og du får en grundig og meget behagelig platform, som en hjælp og støtte til at finde jobbet - i en følelse af, at jobbet kan finder dig.

NB: Det er nu muligt, for os at hjælpe dig med at producere en videopræsentation og genplacere dig, i det område du ønsker - kontakt os for at se et et eksempel på en præsentation.

Alle emner er erfaringsbaserede, i tilknytning til de klassiske teorier – din oplevelse bliver således større.

* Ved afslutning af kurset, modtager du et bevis for, at du har gennemført hele kurset.

E-learnings programmet pris: kr. 175,- pr. uge. Forløbet er på 4 uger. Du modtager 1 lektion pr. uge på din mail. Det svarer til ca. 2-6 timer pr. uge. E-learnings-programmet bruges også som et mini HR studie.

Vil du have tilknyttet en kreative HR & job mentor til e-learnings programmet, kreativ jobskabelse, langt mere bevidsthed – pris kr. 340,- pr. samtale. Du vælger selv, hvor mange samtaler, du vil have. Vi anbefaler 4 - 6 samtaler på forløbet. Varighed 30, max. 45 minutter pr. samtale.

En erfaren kreativ jobrådgiver på forløbet, betyder for dig, at du kan stille spørgsmål og får svar uddybet – du kobler således langt mere erfaring på e-learnings forløbet.